Contact

Hebt u problemen in uw relatie, bent u niet tevreden over de manier waarop u en uw gezinsleden of uw partner met elkaar omgaan, dan kan relatietherapie of gezinstherapie u misschien helpen. U kunt door middel van de onderstaande gegevens contact met mij opnemen. Ik zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Contact- en adresgegevens

Emailadres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: 06-38180830

Ik ben telefonisch het best bereikbaar 's morgens tussen 9.00 en 9.30 u.  En anders kun je een bericht inspreken, dan bel ik zo spoedig mogelijk terug. 

Adres: 
Waddenweg 133
2134 XL
Hoofddorp

De praktijk bevindt zich in de wijk Floriande Noord en is goed bereikbaar met de auto vanuit Hoofddorp, Haarlemmermeer, Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Bloemendaal, Lisse, Hillegom, Nieuw-Vennep. U kunt de auto voor de deur gratis parkeren. 

COVID-19

Aangezien relatie- of systeemtherapie niet behoort tot de categorie van contactberoepen en de afspraken meestal redelijk tot zeer urgent zijn, is het mogelijk dat we hier afspreken in de praktijk. Live afspraken zijn mogelijk. Wel nemen we de gebruikelijke hygiëne-maatregelen in acht en zorg ik voor een schone ruimte en wc.

Indien u klachten heeft of u bent positief getest op corona, wilt u mij dit dan zo snel mogelijk laten weten? In dat geval mag u kosteloos en te allen tijde de afspraak annuleren. Wel kunnen we de afspraak via Zoom door laten gaan. Wat mij betreft zijn online gesprekken een voldoende geschikt alternatief. 

Routebeschrijving

Voor een routebeschrijving met de auto kunt u gebruik maken van google maps:

Kaart openen in Google Maps

Via station Hoofddorp:

Bus 300 richting Haarlem, halte Spaarne ziekenhuis. Vanaf het ziekenhuis is het nog 9 min lopen. Eventueel is een overstap ook mogelijk op bus 168 richting Hoofddorp, uitstappen bij de halte Schiermonnikoog. Dan is het maar 1 min lopen.

Via station Haarlem:

Bus 300 richting Amsterdam, halte Spaarne ziekenhuis. Vanaf het ziekenhuis is het nog 9 min lopen. Eventueel is een overstap ook mogelijk op bus 168 richting Hoofddorp, uitstappen bij de halte Schiermonnikoog. Dan is het maar 1 min lopen.

Kijk voor een actueel reisadvies op 9292.nl.