//

Praktijk voor Systeemtherapie (gezinstherapie, EFT-relatietherapie) Hoofddorp

EFT Systeemtherapie is een therapievorm waarbij op een snelle en efficiënte wijze gewerkt wordt binnen de relatie- en/of gezin. Met systeemtherapie wordt bedoeld de behandelwijze waarbij de familierelaties centraal staan. Het systeem waarbinnen je nu leeft, de context waarin je bent opgegroeid, zijn volgens de methodiek van de systeemtherapie belangrijke wegwijzers voor diagnostiek en behandeling. Relatietherapie is altijd een vorm van systeemtherapie. Dat betekent dat wij binnen de systeemtherapie ervan uitgaan dat ons functioneren voor een belangrijk deel bepaald wordt door de grotere verbanden van familie en netwerk van vrienden.

Uitgegaan wordt van het principe dat therapie samen met belangrijke naasten een bewezen effectieve behandelmethode is. 

Mijn praktijk is gevestigd in de Haarlemmermeer te Hoofddorp.

 

 

Werkdagen

Afspraken zijn mogelijk van maandag t/m donderdag (overdag en 's avonds). 

 

Wachtlijst

Momenteel zit ik vol op de avonden. Overdag is het nog wel mogelijk om afspraken te plannen. De wachttijd is ongeveer 3 weken.

 

De praktijk voor Relatie- en systeemtherapie is gevestigd op het adres:

Waddenweg 133, 2134 XL Hoofddorp

Telefoon: 06-38180830. Ik ben telefonisch het best bereikbaar 's morgens tussen 9.00 en 9.30 u. 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Klaprozen zijn de bloemen die als eerste bloeien op braakliggende grond. De klaproos of papaver die in Nederland groeit, komt vooral voor op droge zanderige grond die kort geleden omgewoeld is, zoals op spoordijken of op opgespoten zandvlaktes. De zaden van de klaproos behouden onder de grond erg lang hun kiemkracht en ontkiemen als ze, soms na jaren, weer aan de oppervlakte komen. De klaproos is dan ook een echte pioniersplant. Het is het symbool van hoop en overlevingskracht.

De kracht van systeemtherapie (c.q. relatietherapie, gezinstherapie) is gelegen in het feit dat gewerkt wordt niet in individueel, maar in relationeel verband. Samen met de personen die je vertrouwt, lukt het meestal om in relatief korte tijd veranderingsprocessen in te zetten.

 

Praktijk Fleur Prinsen met klaprozen

De praktijk is goed bereikbaar vanuit Hoofddorp, Haarlemmermeer, Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Bloemendaal, Lisse, Hillegom, Nieuw-Vennep.